Càntut amb Carles Belda & Sanjosex

Càntut amb Carles Belda & Sanjosex

Ver entradas
Càntut amb Carles Belda & Sanjosex

Càntut amb Carles Belda & Sanjosex

Auditori de Porreres. Auditori de Porreres. Carrer d'en Cerdà, 21. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Carles Belda & Sanjosex

“Càntut”

El músic empordanès Carles Sanjosé és conegut per ser l’ànima del grup Sanjosex, on escriu, canta i toca la guitarra. Després d’anys de coneixença i respecte mutu, l’any 2016 es va aliar amb l’acordionista vallesà Carles Belda (bregat en mil aventures: Pomada, Mesclat, el Conjunt Badabadoc, Fetus...) en un projecte que naixia amb la voluntat de recuperar cançons que pervivien tan sols en la memòria popular.

Els dos Carles van submergir-se de ple en el cançoner online Càntut: Cançons de tradició oral, impulsat pel musicòleg Albert Massip i que rastreja la petja del cant de tradició oral a les comarques de Girona. Llavors aplegava uns mil enregistraments (ara ja en són quasi el doble!) i entre tots van escollir les quinze cançons que acabarien configurant el disc que, en clau d’homenatge, van batejar amb el mateix nom que el cançoner. Dos músics osonencs, la violinista Coloma Bertran i el multiinstrumentista Jordi Casadesús, es van sumar a l’aventura per tal de transportar aquest cançoner a una nova dimensió, sempre amb un peu aferrat a la tradició i l’altre jugant amb l’avantguarda.

Ara, sis anys després d’aquella aventura, el grup es retroba per reviure l’espectacle als escenaris per celebrar dues bones notícies. D’una banda, el Premi Nacional de Cultura 2022 atorgat al projecte Càntut: Cançons de tradició oral. I de l’altra, la reedició per primer cop en vinil del disc original de Belda & Sanjosex.

Hi col·labora: Ajuntament de Porreres


En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 16/12/2023
Càntut Porreres Auditori
Em va agradar molt, i esper que se'n facin més
Francesc Riera
18/12/2023
Opinión verificadaAsistió el 16/12/2023
Cantut
Posada en escena humil, diàleg amb el públic proper, sentiments a flor de pell… una delicia!!!
Jordi
17/12/2023
Opinión verificadaAsistió el 16/12/2023
Belda i Sanjosex
Avui 16 de desembre he anat veure un concert de Carles Belda i Sanjosex i també als he encalçar com a na Maria per sa cuina per signar un autògraf cosa que faig a cada concert enhorabona desde Mallorc Leer más països catalans, també els vaig escoltar a Perpinyà (Catalunya Nord sem d'els països catalans
Joan Manel Murillo Muntaner
17/12/2023
Opinión verificadaAsistió el 16/12/2023
Grande concierto
Magic!❤️
Stephanie Brucks
17/12/2023

¡Compartir!

Organizado por

Fundació Mallorca Literària

Ver detalles